El primer equip suma una important victòria dins Campanet.

Els vuit equips del CD Manacor de categoría cadet, juvenil i preferent sumen al darrer cap de setmana un total de 6 victòries i 2empats. Victòria clara i important del Preferent (1-3) dins Campanet, empat del juvenil Divisió Honor front al FC Barcelona (3-3) i victòries del juvenil Nacional dins Poblense (1-3) i del Primera (4-2) contra el sisè classificat el Pla de Na Tesa.

Per la seva part els cadets, guanyaren tres del quatre partits disputats, el Manacor (4-1) contra el Poblense, els Manacorins (3-1) també a Na Capellera amb el Calvià i l’At Manacor, que lidera la classificació, dins Xilvar (1-3); l’Olímpic cadet sumà unpunt important al seu desplaçament a Platges de Calvià.

En infantil el Manacor va perdre (2-1) contra el líder Rtv Mallorca i els Manacorins per la mínima i contra l’Independiente,segon classificat (0-1); l’Olímpic va empatar (1-1) contra el San Pedro i la victòria en aquesta categoría va ser per l’At Manacor (2-4) dins Port de Pollença.

Dels més menuts, de Futbol 7 i 8, jornada també positiva per sis equips; guanyaren el Manacor i Olímpic aleví per 3-5 i 5-0respectivament, contra At Rafal i At Son Caliu. Destaca la gran temporada dels més joves de la categoría que han sumat 10victòries en 16 jornades. No varen poder guanyar l’At Manacor dins Murense (3-2) i els Manacorins (1-3) contra el Juventut CanPicafort.

En benjamins, al final tres victòries i una derrota. L’Olímpic de primer any va perdre contra el tercer classificat, el Son Servera per 4-1 i guanyaren el Manacor (6-0) al Margaritense, l’At Manacor A al Espanya At (0-9) i At Manacor B per 5-2 contra el SesSalines.

En premenjamí, gran partit de l’Olímpic A a Na Capellera que manté, imbatut, el lideratge després de guanyar al segonclassificat l’Artà per 4-2. Per la seva part l’At Manacor va sumar un punt dins At Escolar (1-1) i els més menuts del CD Manacor, el prebenjamí de primer any, tot i fer un gran partit i lluitar fins al final van tornar amb una derrota (3-1) de Ciutat de Palma.

Crònica de Premsa

De la premsa d’aquest dilluns destacam a Diario de Mallorca per la crónica del Preferent; “Joan Cabrer lidera al Manacor. El Manacor mejoró notablemente su nivel habitual de esta temporada y se impuso con comodidad en el campo del Campanet. Los visitantes fueron mejores y a falta de media hora para el final del encuentro llegó la sentencia con el tercer gol”.

Propera Jornada

El proper cap de setmana es juguen 11 partits a Na Capellera. Important i vital serà el resultat del partit de diuemnge delPreferent a Na Capellera contra el Llubí. El Manacor necessita els tres punts i seguir sumant amb el recolzament de l’afició.Recordau, diumenge dia 31 de gener a les 16:30 hores!!! Preferent Mallorca. Manacor&LLubí!!! No t’ho perdis!!!

 FOTOS PEPSILA. Imatges d’alguns dels equips que han jugat aquest cap de setmana a Na Capellera.

Hola, ja saps que has d'acceptar si estàs conforma que utilitzem cookies Més informació

Com tots, utilitza’m Cookies. Només els utilitza’m per les nostres estadístiques. Si continues navegant vol dir que ho acceptes. Gràcies i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per qualsevol aclariment

Tancar