El retorn del primer equip a la 3a Divisió, l’ascens de l’Inter a Preferent i la continuitat del Divisió Honor, per 4a temporada seguida, a la màxima categoria nacional en juvenil, són alguns dels objectius cumplits. En categoríes base ademés de diversos campionats, subcampionats i premis, destacar la labor formativa de totes les plantilles.

També es consolida la integració del FC Inter Manacor amb el CD Manacor que, després d’una gran col.laboració cumpleixen amb el lema #JuntsSumem en benefici del futbol base de Manacor i Comarca.

PLANTILLES

Un total de 22 equips federats, de 8 categories, han participat durant la temporada 2016-17 a diferents competicions territorials i nacionals. En total, més de 400 llicències federatives entre jugadors, entrenadors i delegats. La cantera del CD Manacor, i els clubs vinculats, han tingut representació de totes les edats, dins les principals lligues de futbol a preferent (aleví) primera (aleví, infantil i cadet), nacional (juvenil) i divisió honor (juvenil). L’escoleta, d’edats de 3 a 6 anys, aquesta temporada ha comptat amb una inscripció d’una vintena de nins i nines, pel que ja es treballa amb l’Ajuntament de Manacor per aconseguir un espai adequat (poliesportiu cubert) i garantir unes millors condicions per poder créixer.

COORDINACIÓ

La direcció esportiva ha estat formada per un grup de 12 persones, que s’ha ocupat de coordinar tot el treball esportiu, administratiu i social relacionat amb els diferents esdeveniments esportius (entrenaments, campus, competicions oficials, tornejos…)

Els 22 equips i l’escoleta, compten amb 4 preparadors físics, 1 psicòloga esportiva, 1 fisioterapeuta, 1 osteopata, 1 coordinador de futbol base, 1 entrenador porters futbol base i 3 persones a administració que treballen conjuntament, el día a dia, amb els més de 40 entrenadors, ajudants i delegats. Per a la nova temporada, s’incorpora la figura de Coordinador d’Escoleta, prebenjamí i secció femenina per garantir una educació i treball adequat. Dins aquesta àmplia estructura es mantén el conveni de col.laboració amb Entreporteros que realitza un treball específic i seguiment amb tots els porters interessats de les diferents categories.

RESULTATS

Durant la temporada 2016-17 s’han disputat un total de 693 partits oficials als que s’han sumat 1.140 punts, 2.290 gols a favor i 1.125 en contra. Els resultats a Na Capellera han estat de 208 partits guanyats, 38 perduts i 95 empats. A fora camp els diferents equips han lograt 168 victòries, 44 partits empatats i 138 perduts. En relació als resultats es pot considerar, en general, un any molt exitós.[pdf-embedder url=”http://www.cdmanacor.es/wp-content/uploads/2017/07/resultats-pdf-22.pdf” title=”resultats pdf 22″]

El CD Manacor i els seus clubs vincultats han participat a un total de 32 competicions oficials ( ademés dels tornejos de Setmana Santa de Santa Ponsa Cup, Copa Mallorca, Ciutat d’Inca, Porto Cristo i Campos) logrant 2 ascens de categoría (Manacor Preferent i Inter Primera), 1 subcampionat de Balears (aleví Manacor), 1 campionat de Mallorca (aleví Manacor), 4 campionats de lliga (Manacor Preferent, Inter Primera, benjamí At Manacor, prebenjamí Manacor), 2 subcampionats de lliga (cadet Manacor i benjamí Manacor), 1 subcampionat de Copa (infantil Manacor), 2 premis a l’esportivitat (cadet Olímpic, benjamí At Manacor), 2 màxims golejadors categoria (Joan Roig i Franchu) 1 millor jugador categoria (Joan Mascaró) i diferents nominacions i reconeixaments amb Pilota d’Or en Preferent i Primera Regional (Jaume Vadell, Joan Roig, Toni Fons, Joan Cabrer, Cosme Andreu, Lluís Diaz).

Tot i els nombrosos premis i campionats cal destacar també la feina i posició final de molts altres equips com l’Olímpic cadet i aleví que, amb jugadors de primer any, han realitzat una gran temporada a preferent. L’At Manacor cadet i infantil i els alevins Inter Manacor A que ha quedat, tots ells, entre els cinc primers del seu grup.

La temporada més difícil l’han tigut aquest any el juvenil nacional i l’infantil Olímpic que han hagut de batallar amb la seva joventut i també, els més petits, amb el canvi de futbol 7 a 11 i dintre dels grups més forts de la categoría. L’any que ve però, i ja de segon any, aquestes plantilles tindran l’oportunitat de continuar jugant a nacional i primera representant al Manacor.

La resta d’equips, bona feina i excelent evolució tan a nivell individual com col.lectiu. SEGUIM FENT FEINA!

RESULTATS TEMPORADA 2016-17

PATROCINADORS

Tota aquesta estructura i resultats no hagués estat possible sense la col.laboració i suport de les nostres empreses, als quals els volem agraïr  la seva confiança.

_MG_1397Per a la temporada 2016-17 hem pogut comptar, per tercer any seguit, amb el patrocini de IB RED que ha ofert grans beneficis i avantatges al club, socis i aficionats. La seva imatge ha estat present al camp, a l’equipació de partit, a la cartelleria, web, xarxes…

A la darrera temporada també hem tingut el suport de HYUNDAI PROA AUTOMOCIÓN que ens ha permés completar l’estructura esportiva i social. Hyundai també ha oferit importants beneficis als nostres socis i ha estat present al camp, equipació de partit, cartelleria, web, xarxes…_MG_1284

Agraïment també per a RAVANETTO que ha apostat especialment amb l’esponsorització de l’Inter Manacor de Primera Regional.

Amb el lema #JuntsSumem altres empreses de Manacor també han col.laborat amb el CD Manacor la darrera temporada:  Carnicas Suñer, Assessoria Manacor, Cormotor, Correduria de Seguros Gomila, Cronomotor, Novallevant, Materials de Construcció Galmés, Segurcor, Hospital de Llevant, Corsoft, Automoviles Coll SA, Antonio Bauzà Llinàs, Elbsa, Academia Manacor i Porto Cristo, Centre Es Pla, Manacor Comarcal, Tejar Bandrís, Bitono, Riegos Manacor, Bar Mingo, Xinxeram, Nestor, Cafeteria Es Parc, Lacats Es Poàs, Therapic Fisioterapia i Centro Foto. 

A TOTS, MOLTES GRÀCIES!!!

PREMSA

De futbol, i concretament del CD Manacor, trobarem informació dels primers equips i la seva cantera a través de diaris territorials, revistes setmanals, radio, televisió i plataformes digitals.

Manacor Comarcal, 7 Setmanari, Cent per Cent, Diario de Mallorca, Ultima Hora, IB3 Televisió i radio, Ultima Hora radio, Sa Roqueta Esports, Sport Balear, Futbol Balear, Punto Balón Balear, Futbol Mallorca, SportsdeCaNostra, Manacor Noticias, etc. son alguns dels mitjans amb els que hem pogut confiar per seguir puntualment tota la informació esportiva.

Una vegada més agraïment especial a PepSila i Tòfol de SportBalear i a Miquel Pont de Manacor Comarcal que ens permeten compartir, cada temporada, milers d’imatges de tots els nins i nines, de qualsevol edat, partit, esdeveniment… i que guardarem amb el temps com a bons records. No ens podem oblidar aquesta temporada del reportatge que IB3 va dedicar als nostres equips grans, el qual va tenir una gran repercusió i de moltes i interessants tertulies per ràdio que hem pogut gaudir durant la temporada.

SOCIS I ABONATS

La gran massa social està formada bàsicament per pares, mares i familiars dels jugadors i entrenadors que cada setmana animen i segueixen a tots els equips de la cantera. Cadasqú d’ells disposa a principi de temporada de dos abonaments gratuïts per família que els permet poder presenciar tots els partits dels juvenils Nacional, Divisió Honor, Inter i Manacor que es juguen a Na Capellera. Especial menció també per a tots els aficionats que col.laboren amb el Club fent l’aportació anual de soci (d’or, plata, general, jubilat o jove).

Un grup de joves, anomenat #FondoFum ha estat el col.lectiu més actiu i animat d’aquesta temporada per acompanyar al primer equip a Tercera Divisió. A tots ells, moltes gràcies!

Aquesta darrera temporada el Dia del Club va ser al partit entre el Manacor A i FC Barcelona de juvenil Divisió Honor.

CAMPANYES

Tots els esdevidements, convocatòries, campanyes, partits i comunicats es presenten amb diferents tipus de cartelleria (carnets, cartells partits, entrades) i es publica la informació a través de la nostra web i facebook, premsa… amb un alt nombre de seguidors i visualitzacions. Només a facebook, amb més de 2.200 seguidors, tenim un alcanç mitjà d’entre 6 i 10 mil persones, arribant algunes setmanes a les 16.000 persones.

Moltes gràcies a tots els pares, mares i entrenadors que heu aportat imatges i videos de moments especials, moments únics per cadasquan dels protagonistes!!!!

Bon estiu!

Hola, ja saps que has d'acceptar si estàs conforma que utilitzem cookies Més informació

Com tots, utilitza’m Cookies. Només els utilitza’m per les nostres estadístiques. Si continues navegant vol dir que ho acceptes. Gràcies i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per qualsevol aclariment

Tancar