Tres peces claus de l’anterior temporada

Manacor, 29 de Maig de 2018.

L’equip que dirigirà Pep Sansó comença a establir les primeres bases. Aquest passat dilluns dia 28 firmaren la seva renovació tres jugadors vitals dintre del primer equip. Manacorins i amb un passat i present molt vinculat al club.

Els tres jugadors, a més de seguir jugant i representant el Manacor a la màxima divisió autonòmica, són entrenadors en diverses categories de futbol base, i peces essencials dins el Club.

Tomeu “Busco”, capità del primer equip i amb tota una carrera lligada al club; Jordi Ramis, jugador format a les categories inferiors, que recalà al RCD Mallorca i després d’un pas per diversos equips de tercera i segona B, tornà a Manacor i Joan Roig, en el club des de els seus inicis i màxim golejador la temporada passada en el retorn de l’equip a tercera divisió.

Des de el club volem mostrar la nostra satisfacció per tal de poder seguir comptant amb tres jugadors molt importants i que representen totalment els valors del club, manacorins, joves i compromesos.

C.D Manacor.

Hola, ja saps que has d'acceptar si estàs conforma que utilitzem cookies Més informació

Com tots, utilitza’m Cookies. Només els utilitza’m per les nostres estadístiques. Si continues navegant vol dir que ho acceptes. Gràcies i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per qualsevol aclariment

Tancar