JUVENIL NACIONAL (J6) FERRERIES 4-0 MANACOR B.

Desplaçament important pel nostre juvenil Nacional a Ferreries entre dos equips necessitats de punts, pel que es convertiría a priori amb el primer partit important entre dos rivals directes.

Començav el partit amb fort ritme per part de l’equip local que cercava materialitzar el gol el més prest possible. Al minut 9 arribava aquest gol en una jugada desafortunada ja que un minut abans era el Manacor el que tenia una clara oportunitat, pel que es passava del possible 0-1 al 1-0. El partit continuava intens i amb molt de ritme. El Manacor cercava la igualada però desaprofità dues molt bones ocasions per empatar. A poc del descans l’equip local augmenta la seva renta en 3 gols.

El segon temps va ser un voler i no poder per part dels manacorins que encaixaren el quart gol i tancar el marcador.

Propera jornada contra el Penya Ciutadella que després d’aquest resultat serà més important encara, ja que ademés es juga a casa que és on la plantilla s’ha de mostrar més fort si vol lluitar per mantenir la categoría.

Acta del partit http://www.ffib.es/Fed/NFG_CmpPartido?cod_primaria=1000110&CodActa=382238&cod_acta=382238

ibred_90

Hola, ja saps que has d'acceptar si estàs conforma que utilitzem cookies Més informació

Com tots, utilitza’m Cookies. Només els utilitza’m per les nostres estadístiques. Si continues navegant vol dir que ho acceptes. Gràcies i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per qualsevol aclariment

Tancar