Hi ha gestos no estrictament esportius que defineixen l’essència dels valors implícits al món de l’esport com el respecte, la companyia, la solidaritat … gestos com el de l’entrenador del Benjamí del CF Ayelo, Aitor Cebrián Montiel.

Nou del matí del passat dissabte. Camp del CF Ayelo. A escassament una hora que l’equip benjamí de casa jugués el seu partit de lliga davant el CD Contestano, el pare d’un jugador visitant capta per casualitat la xerrada que l’entrenador local dirigeix ​​als seus jugadors, i que reproduïm íntegra per la seva indubtable qualitat humana i per ser reflex dels valors extra esportius que sempre han d’anar de la mà del futbol:

“Acabo de ver entrar a los niños contra los que vais a jugar hoy, y son más pequeños que vosotros. Son de primer año y no debieran competir con vosotros en esta categoría. Están goleándolos cada semana y querría que os pusiérais en su lugar. No quiero que celebréis ningún gol, no los presionéis en su campo, dejadlos que jueguen un poco y que puedan disfrutar de jugar al fútbol. Vamos a ser respetuosos con ellos”

Acte seguit, el pare comunica a la directiva del Contestano el que acaba d’escoltar i ahir mateix el club feia pública una carta d’agraïment cap al tècnic, Aitor Cebrián Montiel, i cap al propi CF Ayelo, en què destaca que gestos com aquests són “els que fan gran el futbol, ​​que no només és competició, sinó també educació i respecte al rival”.

L el resultat d’aquest partit de la vuitena jornada del Grup La Costera A Benjamí és el de menys. De fet, és absolutament irrellevant davant el gest succeït. L’exemplar comportament del responsable del benjamí del Ayelo i la transmissió de valors de ‘fair play’ cap als nens que es troben en plena formació humana i esportiva sí que és encomiable, i així cal remarcar-ho. Enhorabona.

Font; Federació de Fútbol de la Comunitat Valenciana

Gran gest humà i esportiu de l’entrenador del benjamí del CF Ayelo

Hola, ja saps que has d'acceptar si estàs conforma que utilitzem cookies Més informació

Com tots, utilitza’m Cookies. Només els utilitza’m per les nostres estadístiques. Si continues navegant vol dir que ho acceptes. Gràcies i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per qualsevol aclariment

Tancar