El Club Esportiu Manacor i el Centre EsPla renoven una temporada més la seva confiança en vistes a oferir més beneficis en salut per a tots els socis/es de la temporada 2015/16.

 CENTRE ESPLA.

El Centre EsPla és un centre d’especialitats sanitàries i del desenvolupament. Són molts els motius que fan de EsPla un centre diferent, perquè diferents son també els professionals que hi treballen, formant un equip interdisciplinar i especialitzat de PSICOLOGIA INFANTO-JUVENIL I D’ADULTS, PSIQUIATRIA, LOGOPÈDIA, PEDAGOGIA, ATENCIÓ PSICOLÒGICA A PERSONES AMB DISCAPACITAT, PSICOLOGIA DE LA SALUT, PSICOONCOLOGIA I FINAL DE VIDA, COACHING, PSICOLOGIA JURÍDICA, MEDIACIÓ, PSICOLOGIA ESPORTIVA I NUTRICIÓ.

 

D’aquesta forma és possible oferir un servei integral  i adequat a les necessitats de cada un dels pacients i és precisament l’ especialització dels seus professionals que els hi ha permès distribuir EsPla en 5 grans àrees, diferents però també connectades entre sí:   INFANTO‐JUVENIL, ADULTS, SALUT I BENESTAR, LEGAL I ESPORTS. 

 És, en definitiva, un nou concepte de treball multidisciplinar que també cerca donar resposta a problemàtiques de la salut fins ara desateses com les relacionades amb la salut mental en persones amb discapacitat o amb malaltia crònica. Després d’anys d’experiència, entenen que l’eficàcia terapèutica està directament relacionada amb la base científica i és per aquest motiu que els tractaments que apliquen els hi permeten obtenir els resultats desitjats. Les portes de EsPla estan obertes a tothom. I és que, a més de les consultes individuals, al centre EsPla també ofereixen tallers i activitats grupals que comprenen temàtiques ben diverses que van dirigits a tot el sector de la població: des dels infants fins a l’edat adulta.

 BENEFICIS SOCIS CD MANACOR.Un ampli ventall de serveis que també ofereixen a les diferents entitats i associacions que col·laboren de forma activa amb el centre, com és el cas del Club Esportiu Manacor. És per aquest motiu que s’aplica un descompte del 10% a tots els socis del club que sol·licitin alguns dels serveis que ofereixen en el Centre EsPla.

 www.centreespla.com

CENTRE ESPLA: 10% DESCOMPTE ALS SOCIS I ABONATS CD MANACOR

 

Hola, ja saps que has d'acceptar si estàs conforma que utilitzem cookies Més informació

Com tots, utilitza’m Cookies. Només els utilitza’m per les nostres estadístiques. Si continues navegant vol dir que ho acceptes. Gràcies i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per qualsevol aclariment

Tancar