COMUNICAT DE PREMSA

C.D. Manacor i F.C. Inter Manacor llancen la campanya de socis baix l’eslògan #juntssumem

Aquesta setmana s’ha posat en marxa la campanya de socis conjunta, que inclourà als dos equips Amateurs a Preferent i a Primera Regional, a més del Juvenil divisió d’Honor i els Juvenils Nacionals i 1ª Regional.

S’ofereixen 4 carnets a diferents preus, un carnet general per a totes les edats a 30€, un carnet per a empreses a 50€, que inclou publicitat a la pàgina web del club, i els carnets Plata i Or, a 100€ i 150€ respectivament.

socis-2016Tots els socis i abonats, tindran entrada gratuïta a tots els partits del Manacor Preferent, Inter Manacor Primera Regional, Juvenil Divisió d’Honor, Juvenil Nacionals i Juvenil Primera Regional i la resta d’equips de categories inferiors.

Una àmplia oferta que pràcticament inclou tot el futbol d’alt rendiment del poble, a més de diverses avantatges i descomptes en diferents comerços i serveis de Manacor i comarca, els quals s’aniran publicant a les xarxes socials del club.

“Des de el Club es té la voluntat d’oferir a tot el poble una oferta de futbol atractiva i a un preu assequible, per tal d’omplir el camp cada cap de setmana i recuperar l’esperit i l’essència del futbol a Manacor. Sota l’eslògan #juntssumem, tornem a posar entre tots, el futbol de Manacor al lloc que li pertoca”

Per a tots aquells interessats i amb ganes de futbol, es pot passar per les oficines de Na Capellera de dilluns a divendres de 17:00h a 20:00h, i recollir el vostre carnet.

C.D Manacor i F.C Inter Manacor.

Hola, ja saps que has d'acceptar si estàs conforma que utilitzem cookies Més informació

Com tots, utilitza’m Cookies. Només els utilitza’m per les nostres estadístiques. Si continues navegant vol dir que ho acceptes. Gràcies i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per qualsevol aclariment

Tancar