Un total de 22 partits de diferents categories s’han previst entre el cap de setmana i el proper dimarts, jornada de Tots Sants.  El Manacor Preferent, Inter Manacor de Primera i el Juvenil Nacional doblen jornada i per tant juguen el dissabte i dimarts. En total, hi haurà 13 partits per disfrutar a Na Capellera. Vos mostram tots els cartells de la jornada ordenats per camp, dies i hores. Molta sort a tots!!!

cartell-29-30-octubre

DIVENDRES. Avui divendres comencen la jornada del cap de setmana l’aleví Inter Manacor B dins l’At Escolar.

11

DISSABTE. Pel dematí de dissabte hi ha prevists cinc partits a Na Capellera de categories benjamí i alevins i el capvespre juga l’Inter Manacor de Primera Regional contra el Llosetense B. A fora camp es desplaçaran el dematí els benjamins Inter Manacor al camp de Sa Torre contra el Llevant, els prebenjamins At Manacor dins Arenal i l’aleví Olímpic, a les 13 hores, dins SP Ciutat de Palma. El capvespre jugaran dins Sant Josep el juvenil nacional, el Manacor cadet dins Poblense i el Preferent a Sineu.

1213

DIUMENGE. La jornada de diumenge serà tota a Na Capellera. A les 9 obrirà l’Olímpic Infantil per donar pas al Juvenil Divisió Honor que reb al Santo Domingo Juventud a les 11 hores. Tot seguit, a les 13 hores, Olímpic i Santa Catalina de cadets primera i el capvespre, At Manacor infantil i Manacor C en juvenil.

14

DIMARTS. Finalment dimarts hi haurà jornada de lliga pel juvenil Nacional que reb al Ferreries, pel Manacor Preferent que juga a casa contra el Génova i es desplaçaran els infantils Manacor i Inter Manacor de Primera Regional.

1516

ibred_cdmanacorhyundai-manacorravanetto-cdmanacor

Hola, ja saps que has d'acceptar si estàs conforma que utilitzem cookies Més informació

Com tots, utilitza’m Cookies. Només els utilitza’m per les nostres estadístiques. Si continues navegant vol dir que ho acceptes. Gràcies i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per qualsevol aclariment

Tancar