ALEVÍ 2NA REGIONAL  ESPANYA 2-4 INTER MANACOR B

Com diuen, de la feina surt el profit. Partit on hem estat molt forts defensivament i encertats cara a porta.

BENJAMÍ 1R REGIONAL J10  ROTLET MOLINAR 0-3 MANACOR

Partit que hem dominat de principi a final, destacar la porteria a 0 i la quantitat d’ocasions fallades

CADET 1A REGIONAL J13   ARENAL 0-1 OLÍMPIC

Partit molt competit de part del Olímpic a on podem destacar la solidesa defensiva durant els 80minuts

També destacar es porter Joan Gaya, molt bé avui, ja que sempre el crític

BENJAMÍ     ARTA 5- 1  INTER MANACOR

Partit on el rival era superior físicament. Primer gol del Artà amb fora de joc i segon gol de penalt, gran partit on amb sabut sofrir i amb lluitat fins al darrer minut,  gran  segona part dels nins, amb sabut competir.

Molt content amb s’actitut de tot el equip

ALEVI PRIMERA REGIONAL    ATL. MANACOR     6 – 1 CONSTANCIA ATL

Un gran primer temps del equip mos hagués pogut posar en avantatge suficient per la resta del partit, però no hem estat encertats  davant sa porteria, i mos hem anat al  descans 2.0. Es segon quart, no hem estat molt be, jo diria dels pitjors quarts que hem fet a lo llarg de sa temporada, comença es 3 quart i hem seguit erratucs i falts de confiança, mos han marcat es 2.1, hem seguit uns parell de minuts anant a remolc, fins que a una contra hem fet el 3.1.El darrer quart hem tornat ser s’equip que som, volent sa pilota, jugant amb sa pilota, mos defensam amb i sense pilota, resumint, hem estat es líder que dur 10 victòries de 10 partits i a seguir disfrutant

ALEVÍ 2A REGIONAL GRUP C   INTER A 3-2 ALGAIDA B

Partit on l’Inter ha estat superior creant moltes ocasions però sense finalitzar correctament, l’Algaida estava ben posicionat darrera i ha creat contres perilloses. Partit disputat amb molt que millorar.

ALEVÍ MANACOR 10-0 AT. RAFAL

Partit on hem estat superior i dominadors des partit des del primer minut fent un molt bon joc.

JUVENIL 2DA JORNADA 15   AT MANACOR 10-1 STA MARÍA

Partido donde el At Manacor fue muy superior desde el minuto 0.

Intentaremos coger una buena racha para situarnos lo más arriba posible en la clasificación

 CADET 2A REGIONAL  JORNADA 13  INTER MANACOR 6-0 SANTA CATALINA

Partit importantíssim contra es 3r classificat que hem solucionat amb un partit molt complet. Molt sòlids defensivament i creant moltes ocasions en atac. Enhorabona a nes al·lots, 100% d’implicació i actitud de tots, s’agraeix!

CADET 1A REGIONAL   JORNADA 13   MANACOR 3-0 PLATGES DE CALVIÀ

Partit que jugàvem contra un rival molt intens i que juga molt bé sa pilota.

2 accions a pilota aturada ens han donat avantatge a sa 1a part, part que hem controlat bé. En canvi a la 2a part ens han superat clarament, només les intervencions del nostre porter ens han mantingut, fins que una acció de contraatac ha sentenciat el partit.

INFANTIL PRIMERA REGIONAL  MANACOR  1 -1   MALLORCA   

Partit jugat amb molta concentració, col·locació e intensitat i actitud de tots els jugadors del Manacor. Hem començat el partit plantant cara al Mallorca, jugant-li de tu a tu, hem estat intensos a sa pèrdua i a sa recepció de pase dels jugadors del Mallorca, mos adelitàvem a ses seves accions, quant noltros teníem sa pilota hem sabut jugar sempre amb es jugador lluny per evitar sa seva pressió, i poder-nos apropar a sa seva porteria, minut 10 hem rebut una falta de uns 30 metres, que n’Ivan ha xutat molt be i hem aconseguit posar-mos per devant a n’el marcador, hem seguit jugant igual de be fins al descans.

Començam el 3 quart donant descans a jugadors que havien fet un gran desgast fisic, el Mallorca mos ha començat a apretar i hem sabut defensar-mos amb ordre e intensitat fins que a n’el darrer minut, passant de 10 segons el temps reglamentari mos han empatat.

Vull mencionar que debut a les baixes que teniem, per viatges i lesions, hem hagut de convocar un alevi, n’Alex que ha jugat el darrer quart i s’emblava un jugador dels nostres.

Enhorabona a tot s’equip, els que hi eren i els que no, per que tots junts feim un equip.

Noltros creim…….i voltros ??????

Visca el Manacor

INFANTILES 1 OLIMPIC 0- POBLENSE 2.

Gran partido de mis niños donde han hecho un gran trabajo tanto defensivamente como ofensivamente orgullosos del partido que han realizado ante el segundo clasificado.

JUVENIL NACIONAL   MANACOR B 1-0 SAN FRANCISCO B

Partit molt treballat on hem pogut treure els 3 punts gràciess a l’actitud  de l’equip. Super orgullosos esteim  d’aquests nins on poc a poc es van superant dins una categoria complicadíssima. A seguir fent feina i a seguir millorant com equip

Podeu veure la classificació a la pàgina principal

Hola, ja saps que has d'acceptar si estàs conforma que utilitzem cookies Més informació

Com tots, utilitza’m Cookies. Només els utilitza’m per les nostres estadístiques. Si continues navegant vol dir que ho acceptes. Gràcies i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per qualsevol aclariment

Tancar